Over ons

Een probleem met je sanitaire installatie of verwarming? Kies zelf het moment voor de depannage en betaal pas na afloop.

OVER ONS

Te druk en geen tijd om op het internet een technieker te zoeken die bovendien op hetzelfde moment als jij beschikbaar is?
Zit je liever niet de hele dag te wachten op een technieker die misschien niet opdaagt? Wij ook niet!


Luminus is niet alleen een leverancier van gas en elektriciteit. Wij leveren dagelijks waardevolle technische hulp. Wij luisteren al 15 jaar lang naar jou en garanderen een service die je woning in geval van panne functioneel houdt.
Problemen met de sanitaire installatie en verwarming vertegenwoordigen meer dan 90% van de vraag naar depannages. Toch is het moeilijk om een snelle en betrouwbare depannagedienst te vinden.


Daarom hebben we Lumifix opgericht. Een unieke, Belgische depannagedienst.
Bij problemen met je verwarmingsketel, je verwarmingsinstallatie en sanitaire leidingen staat de online depannagedienst van Luminus voor je klaar. Wij beschikken over een eigen netwerk van techniekers die met zorg door ons werden geselecteerd en goedgekeurd. Wij staan altijd tot je dienst, overal in Belgiƫ. Op 15 jaar tijd hebben onze techniekers meer dan 30.000 dringende interventies uitgevoerd.


Neem afspraak online waar en wanneer je wil. Wij bieden je een betrouwbare, nette en kwaliteitsvolle depannagedienst aan op het moment dat je het best uitkomt

Onze interventies in Belgiƫ

100% dekking in het hele land
100% dekking in het hele land
15 jaar ervaring
15 jaar ervaring
Meer dan 30000 uitgevoerde interventies
Meer dan 30.000 uitgevoerde interventies
Klantendienst
Betaalopties
Mastercard Visa