Onze tarieven

Met Lumifix kies je het moment van de herstelling en betaal je pas na afloop. We vragen om je betalingsgegevens via kredietkaart op te geven. Je reserveert zoals je een hotelkamer zou reserveren. Je bankgegevens worden geregistreerd maar je betaalt pas nadat de interventie is uitgevoerd en door jou is goedgekeurd.

Onze interventie-opties en gelinkte tarieven:

Depannage Diagnose en herstelling met wisselstukken
Aanstelling technicus
Kosten en tijd voor verplaatsing
Diagnose van het probleem
Securisatie (voorkomen van verdere schade)
Kleine onderdelen en benodigdheden
Werkuren
Wisselstukken *
Vervanging van wisselstukken *
€ 188,00 (BTW 6% incl.)(1) € 108,00 (BTW 6% incl.)(2)

*+ offerte voor de wisselstukken en de installatie ervan(2)

(1) Indien je probleem een plaatselijke verstopping betreft - wc, gootsteen, wastafel, bad … -, kunnen onze loodgieters deze meestal in ruim een uur oplossen. In dat geval is de vaste prijs van Lumifix van toepassing: € 188,00 (BTW 6% incl.). Indien het probleem meer uitgebreid is en zich uitstrekt over de leidingen van de hele woning is een langere, complexere en invasievere interventie nodig waarvoor specifiek materiaal nodig is (bestelwagen met hogedruksysteem ...). In dergelijke gevallen zal elk extra uur werk worden gefactureerd aan het tarief van € 106,00 (BTW 6% incl.). Je kan deze extra uren werk rechtstreeks aan je technicus betalen met Bancontact of cash.

(2) Indien je probleem niet kan worden opgelost via een depannage, zullen wij je enkel € 108,00 (BTW 6% incl.) factureren voor de verplaatsingskosten van de technicus, het opstellen van de diagnose en de offerte voor de herstelling inclusief de wisselstukken. Je bent vrij om deze offerte te accepteren. Indien je met deze offerte akkoord gaat, kan je deze som rechtstreeks met de technicus afrekenen via Bancontact of cash.
In alle gevallen blokkeren we € 188,00 (BTW 6% incl.) op je kredietkaart. Als de technicus opmerkt tijdens zijn bezoek dat de diagnose prijs van toepassing is in je geval, zullen we je 108 € (TVAC 6%) factureren nadat de interventie is uitgevoerd.

NB : Onze prijzen zijn hier vermeld inclusief 6% BTW. Het btw-tarief van 21% wordt toegepast voor woningen jonger dan 10 jaar.