Verwarming en verwarmingsketel

Onze gecertificeerde chauffagisten komen langs op het moment dat je het best uitkomt.

VERWARMING EN VERWARMINGSKETEL

Je komt thuis en de temperatuur in je woning is amper 10°C? Je staat onder de douche en het water wordt plots koud? Wellicht functioneert je verwarming niet naar behoren en heb je de interventie van een expert nodig! Als je op werkdagen vóór 10 uur ‘s ochtends reserveert, garanderen wij de depannage op dezelfde dag.

Lumifix is een depannagedienst op aanvraag. Gebruik Lumifix niet in het geval je een Comfort Service of Ketel garantie contract hebt dat je dekt in geval van schade aan je verwarmingsinstallatie.
In dat geval wordt de interventieprijs aan je doorgerekend en krijg je geen terugbetaling.

Hoe kunnen wij u helpen?

Waarom een beroep op ons doen?

Wij staan altijd voor je klaar

Wij staan altijd voor je klaar

Je kunt 24 uur op 24, 7 dagen op 7 een afspraak maken op een moment dat je het best uitkomt.
Makkelijk afspraak maken

Makkelijk afspraak maken

In enkele muisklikken wordt de afspraak rechtstreeks in de planning van de technieker opgenomen.
Gegarandeerde vaste prijs

Gegarandeerde vaste prijs

Geen verrassingen bij de eindfactuur: de kosten worden u vooraf meegedeeld.
Gecertificeerde techniekers

Gecertificeerde techniekers

Wij beschikken over een netwerk van professionele techniekers over het hele land.

Wat kunt u intussen doen?

Je hebt geen verwarming maar er komt wel water uit je kranen?

1

Controleer of de radiatoren openstaan.

2

Controleer je thermostaat. Is je thermostaat actief, dan moet ook het programma van de verwarming actief zijn. Staat de thermostaat uit, controleer dan de batterij.

3

Controleer of er warm water is. Is er geen warm water? Functioneert je thermostaat maar blijven de radiatoren koud? Dan is er wellicht een probleem met de circulatiepomp. Deze pomp zorgt ervoor dat er warm water door de leidingen circuleert. We raden je aan een expert te contacteren om het probleem op te lossen.

Geen verwarming, geen warm water?

1

Controleer of je verwarmingsketel wel degelijk aanslaat. Staat de ketel uit, probeer hem dan opnieuw op te starten en controleer of er warm water is.

2

Controleer de waterdruk van je verwarmingsketel. De druk moet hoger dan 0 zijn. Is dat niet het geval, probeer dan water toe te voegen.

3

Als je gasverwarmingsketel aanslaat, zou je de vlam moeten horen zodra je het warm water opendraait. Komt er geen geluid uit je verwarmingsketel, dan kan er een probleem zijn met de gastoevoer of met de toevoerkranen in je verwarmingsketel.

4

Controleer of de gastoevoer van je woning wel degelijk openstaat. Als de kraan dichtstaat, draai ze dan open en controleer of je verwarmingsketel aanslaat.

5

Je stookolieketel staat aan. Is er nog voldoende stookolie in voorraad? Staat de kraan van de stookolietoevoer naar de ketel open?

Bij twijfel, een van onze experten voor een interventie ter plaatse.
Geef indien mogelijk het merk, het model en de ouderdom van je verwarmingsketel op, en geef ook de ruimte aan waarin de ketel zich bevindt. Je kunt voor de volledigheid ook een aantal foto’s bij je interventie-aanvraag voegen. Zo kan de technieker het probleem op een doeltreffende manier aanpakken.
Klantendienst
Betaalopties
Mastercard Visa